Блог

Змова диhttpsктаторів: поділ Європи між Гітлером і Сталіним, 1939-1941.

У листопаді 2018 р. побачила світ чергова книга в рамках проекту LIKБЕЗ. Історичний фронт у видавництві Клуб сімейного дозвілля, авторства Андрія Галушки та Єгора Брайляна Змова диктаторів: поділ Європи між Гітлером і Сталіним, 1939-1941.
Книга розповідає про перипетії європейської історії на початковому етапі Другої світової війни, в контексті створення нацистсько-радянського союзу. Німеччина та СРСР, прагнувши завоювати нові території, вдалися до дипломатичного тиску та збройної агресії проти сусідніх країн. Показано політику Великої Британії та Франції щодо радянського прагнення домінувати в Балтиці, посилення економічного впливу Третього Райху в Південно-Східній Європі. Виявлено основні причини, передумови та перебіг битви за Британію та бойових дій в Західній Європі, Середземномор’ї та Близькому Сході 1940-1941 рр. Книга написана в науково-популярному стилі, ілюстрована та в ній вміщено картографічний матеріал.

https://www.bookclub.ua/ukr/catalog/books/facts/product.html?id=49129&fbclid=IwAR3FjnhkoTe1Aw4-DL_6HWU98twB8TOE99CTjOCI8C3g5pzhtUtU5dbOaKE

Комментарии
Обычный патриотизм должен быть подкреплен надежными источниками и фактами, которые можно использовать для своего сознания, так и для «идеологических дискуссий».
На верх