Робота над проектом

Від координатора проекту. Поки ми, на жаль, не можемо відповідати на ваші коменти

… оскільки це – волонтерський проект. Ми займаємося написанням статей і підготовкою матеріалів у вільний час. У “двіжок” нашого сайту закладене коментування, видалити ми його не хочемо, бо сподіваємося на те, що коли будуть фінансові ресурси, ми зможемо цим займатися.

Поки що діє режим “передмодерування”, коли публікація комента потребує санкції адміна, – щоб хоча б матюків не було. Але от коли це робити? За час публічності сайта (3 місяці) коментарів від вас були тисячі, але нас – небагато.

Частина коментарів – дуже розумні, частина (ви ж самі – в інеті, усе знаєте) – маячня або боти. Тому коменти – окремий сегмент нашого сайту, який ми поки що не можемо потягнути. Відповіді на коментарі – це час, і краще, коли наш автор його витратить на нову статтю. Тому і за минуле, і завчасно за ближче майбутнє вибачаюся за відсутність діалогу.

Ми запитували у редакторів старшого товариша – “Історичної правди”, як там було у них. Кажуть, що, за досвідом, морока велика, – поки забаніш маячню, лайку, ботів і знайдеш розумну думку або запитання, аби відповісти.

Тому публікувати і відповідати на коментарі ми зможемо, коли знайдемо ще якісь кошти, аби пара людей витрачала годину на день. Поки у наших авторів є банальна необхідність ходити на роботу, робити інші роботи/халтури, потім повертатися до родини, то цю годину вони знайдуть, якщо буде чим виправдати її для родини, окрім голого ентузіазму.

Коментарі
Звичайний патріотизм повинен бути підкріплений надійними джерелами і фактами, які можна використовувати як для свого усвідомлення, так і для «ідеологічних дискусій».
Вгору